Zebrzydowice.net » Urząd Gminy | Gminne Centrum Informacji | Wiadomości znad Piotrówki | GOK | • Straż Pożarna » OSP Kończyce Małe | OSP Zebrzydowice | OSP Marklowice Górne | • Kino » Piast - [Cieszyn] | • Edukacja » ZS Zebrzydowice | SP Kończyce Małe | SP Marklowice Górne | ZS Kaczyce |   • Zabytki » Zamek Kończyce Małe |  Kościoły » Parafia PWNMP - Zebrzydowice | Parafia PW św. Jozafata Kuncewicza - Marklowice Górne | Parafia PW Narodzenia NMP - Kończyce Małe | Kościół Zielonoświątkowy Zebrzydowice | •  Inne » | Informator | Strona Czarnego | Portal Kaczyc | • Portal » | Siatkówka | Piłka nożna |  Przerzutka | Videorelacje | Fotorelacje | Fotorelacje NOWE! | | zanim skomentujesz

Zobacz temat
Nieoficjalny Portal Gminy Zebrzydowice » Forum Zebrzydowice » O wszystkim i o wszystkich
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
Zmiany są są
Super! Super! 67%[6 głosów]
Ekstra! Ekstra! 11%[1 głos]
Dopiero dziś dowieźli mi neta... Dopiero dziś dowieźli mi neta... 22%[2 głosów]
Głosów ogółem : 9
 Drukuj temat
Nowe Forum
crasher
Wyżej  #1 Drukuj posta
Dodany dnia 30-04-2010 19:57
Awatar

Główny administrator

Data rejestracji: 29/04/2010 10:09

Zapraszam do rozkręcenia nowego Forum, które teraz połączone jest jednym logowaniem z portalem, a najnowsze wątki widać na stronie głównej.

Są też Avatary oraz RANGI! czekam na propozycje rang i od ilu komentarzy i postów powinny one być przydzielane?
www.zebrzydowice.net
www.ox.pl
www.czynne24.net
Podzielenie się tym wpisem:
Delicious Facebook Google Tweet This

www.zebrzydowice.net
K
Wyżej  #2 Drukuj posta
Dodany dnia 04-05-2010 09:28
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 01/05/2010 22:23

Widzę bardzo sie pan postarał Smile Brawo
KAFAR

KAFAR
zomo
Wyżej  #3 Drukuj posta
Dodany dnia 04-05-2010 09:41
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 04/05/2010 09:39

Może teraz forum się rozkręci!!!
Jestem jaki jestem

janek i michal
Wyżej  #4 Drukuj posta
Dodany dnia 04-05-2010 19:15
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 30/04/2010 20:51

o kim i o czym pogadamy??
Angry nie ważna moc .ważny talent Wink

riderjano.ubf.pl
-Ravandil-
Wyżej  #5 Drukuj posta
Dodany dnia 05-05-2010 19:15
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 05/05/2010 19:09

Pomysł stworzenia nowego forum powinien zaistnieć już dawno. I miejmy tylko nadzieję, że teraz wszystko fajnie się rozkręci i nie umrze jak poprzednie (choć na poprzednim nie byłem zarejestrowany). Trzeba zachęcać do udzielania się. Wymiana poglądów jest zawsze dobra. Więc najpewniej widzimy się w jakimś ambitniejszym temacie.

Pozdrawiam,
-Ravandil-

crasher
Wyżej  #6 Drukuj posta
Dodany dnia 11-05-2010 00:32
Awatar

Główny administrator

Witam!
Wprowadziłem kolejne zmiany w designie itd? jak wam się podoba "nowa góra" i reszta zmian?
www.zebrzydowice.net
www.ox.pl
www.czynne24.net

www.zebrzydowice.net
-Ravandil-
Wyżej  #7 Drukuj posta
Dodany dnia 06-06-2010 21:41
Awatar

Nowicjusz

No i przyszłość nowego forum maluje się raczej w ciemnych barwach. Nie chcę specjalnie prorokować ale wygląda na to, że różnic w stosunku do poprzedniego nie uświadczymy.

W związku z tym mam pytanie do Ciebie Crasher, bo zajmujesz się administrowaniem tego typu stron od dawien dawna. Dlaczego ludzie tak niechętnie podchodzą do pomysłu udzielania się na forum? Nie wiem, może to problem tutejszy, naszej gminy.

Wiecie, w sumie trochę szkoda. Bo bardzo dużo czyta się, szczególnie w "shoutboxie" wszelkich uwag czy też skarg. A takie sprawy warto poruszyć tutaj.

Miesiąc się rozkręcamy, trochę długo nie sądzicie? Smile

Pozdrawiam,
-Ravandil-

crasher
Wyżej  #8 Drukuj posta
Dodany dnia 08-06-2010 20:46
Awatar

Główny administrator

W naszym przypadku, rozwój forum zabija -shoutobox, ale nie tylko. Wiele razy spotkałem się ze zdaniem, gdzie powinienem być, o czym napisać, o czym pisać itd. Słyszałem wiele porad. Niestety jak widać, w momencie, kiedy jest miejsce do dyskusji i każdy by mógł napisać co myśli (byle zachował kulturę wypowiedzi), cisza. Każdy jest mądry i ma wiele do powiedzenia... to jeden z przykładów.
Też nie spodziewam się tutaj wiele... ale może... Szkoda, że to forum nie tętni życiem. A liczba odwiedzających tą stronę jest naprawdę duża...
www.zebrzydowice.net
www.ox.pl
www.czynne24.net

www.zebrzydowice.net
-Ravandil-
Wyżej  #9 Drukuj posta
Dodany dnia 08-06-2010 21:16
Awatar

Nowicjusz

Jest już 70-ciu zarejestrowanych użytkowników, ale szkoda, że to nijak nie przekłada się na aktywność tutaj. Masz rację co do shoutboxa, ale nie wyobrażam sobie tego portalu bez opcji "czatowania". Shoutbox to fajna sprawa do przekazania szybkich i krótkich wiadomości. Ale forum jest w każdym stopniu lepsze i wygodniejsze. Forma wypowiedzi bardziej przejrzysta i tak dalej. Może jeszcze nie czas na to żeby zapisywać swoje myśli,uwagi i spostrzeżenia pod postacią postów Wink

Pozdrawiam,
-Ravandil-

crasher
Wyżej  #10 Drukuj posta
Dodany dnia 11-06-2010 20:16
Awatar

Główny administrator

No niestety na forum jest w tej chwili aktywnych dwóch użytkowników. Ciekawe jest to, że wszyscy wiedzą co ja mam pisać, jakie artykuły itd, a tutaj ciężko im napisać kilka zdań... a z tego co rozmawiam z ludźmi swoich uwag mają mnóstwo, no co do basenu na Młyńszczoku itd
www.zebrzydowice.net
www.ox.pl
www.czynne24.net

www.zebrzydowice.net
Janek
Wyżej  #11 Drukuj posta
Dodany dnia 11-07-2010 09:07
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 11/07/2010 08:41

Teraz jest czas kanikuły , każdy co innego ma w głowie . I jak na razie aura dopisuje . Dlatego tu będzie posucha .
Janek

maku
Wyżej  #12 Drukuj posta
Dodany dnia 17-07-2010 10:25
Awatar

Czasem tu wpadam

Data rejestracji: 16/05/2010 20:46

to, że mamy wakacje nie znaczy, że nikt nie będzie się tutaj udzielać ;p jak widac shoutbox jest cały czas bardzi aktywny. Milych wakacji ;-)

crasher
Wyżej  #13 Drukuj posta
Dodany dnia 02-08-2010 21:01
Awatar

Główny administrator

shoutbox jest bardziej atrakcyjny - nie ma logowania Smile, może z czasem go zrobię?
www.zebrzydowice.net
www.ox.pl
www.czynne24.net

www.zebrzydowice.net
krilady
Wyżej  #14 Drukuj posta
Dodany dnia 07-08-2014 20:16
Awatar

SENIOR

Data rejestracji: 31/07/2010 10:46

Hehe, napisałam kilka postów, odkurzyłam stare tematy....czy ktoś odpowie czy będzie cisza??

A tak w ogóle to szukam tematu o spalaniu śmieci a widzę tylko o segregacji - chyba tam napiszę to z czym tu przyszłam.... Smile

Poleć ten wątek
Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook - Lubię To:

Przejdź do forum:

Nasi przyjaciele na facebooku:

Portal www.zebrzydowice.net na Facebook

Foto dnia:

Kościół Narodzenia Najświętszej Maryi Panny w Kończycach Małych. Zespół: Koncern Ilustrowany Kurier Codzienny - Archiwum Ilustracji (ze zbiorów NAC)
dodano: 2018-03-08 09:20:56
>>>Zobacz poprzednie zdjęcia

Pogoda dla Gminy Zebrzydowice:
Godzina po godzinie Na 16 dni

Inne

Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.

Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher, pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych
zawartych na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.

39,766,028 unikalne wizyty