Zebrzydowice.net » Urząd Gminy | Gminne Centrum Informacji | Wiadomości znad Piotrówki | GOK | • Straż Pożarna » OSP Kończyce Małe | OSP Zebrzydowice | OSP Marklowice Górne | • Kino » Piast - [Cieszyn] | • Edukacja » ZS Zebrzydowice | SP Kończyce Małe | SP Marklowice Górne | ZS Kaczyce |   • Zabytki » Zamek Kończyce Małe |  Parafie » Parafia PWNMP - Zebrzydowice | Parafia PW św. Jozafata Kuncewicza - Marklowice Górne | Parafia PW Narodzenia NMP - Kończyce Małe | •  Inne » | Informator | Strona Czarnego | Portal Kaczyc | • Portal » | Siatkówka | Piłka nożna |  Przerzutka | Videorelacje | Fotorelacje | zanim skomentujesz

R E K L A M A
Nawigacja
· Strona główna
· Forum
· Download
· Fotodnia
· Fotorelacje
· videorepotaże
· Piotrówka: stan wody
· Regulamin oraz pomoc
· Linki
· Kategorie newsów
· Kontakt
· Szukaj
· Klub Przerzutka
Temperatura
Temperatura w Zebrzydowicach:
12,06 °C
ostatni pomiar: 2010-09-09 06:30:03
Kontakt

Moje Gadu-Gadu

nr: 4559720
Telefon 512317850
e-mail: crasher1977@o2.pl
Twoja firma u nas

Polecamy
portal Netbird.pl

Czarne Pantery

Piłka nożna

Gminne inwestycje - kontrowersyjny parking
Piotrek
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 29-07-2010 11:45
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 07.05.10

skargi, zażalenia, plusy, minusy itp
Piotrek

pc-team.com.pl
hyder
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 29-07-2010 12:32
Nowicjusz

Data rejestracji: 01.05.10

trzeba coś ruszyć na tej wsi. Wstepnie zbiórka piątek 30.07 o 15.00 .

Piotrek
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 29-07-2010 12:39
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 07.05.10

Trzeba zebrać większą ilość ludzików kto się pisze?
Piotrek

pc-team.com.pl
hyder
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 29-07-2010 13:01
Nowicjusz

Data rejestracji: 01.05.10

oj, bedzie nas sporo Wink

maly
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 30-07-2010 07:15
Nowicjusz

Data rejestracji: 30.07.10

Ja w tym nie widzę żadnej kontrowersji.
Jasne skatepark i te wszystkie inne miejsca, w których jakoś twórczo możemy spędzać czas są przydatne, ale ludzie... w godzinach w których odbiera się dzieci z przedszkola nie idzie często Makową przejechać... pod gminą, na poczcie wiele razy spotkałem się, że nie było gdzie zaparkować... Lepiej stanąć na środku drogi byle był skatepark a reszta niech czeka aż się odsunę z drogi bo nie ma parkingu.
Drugą stroną medalu jest to, że to chyba było jedyne sensowne miejsce i na skatepark i na parking więc wybrali tzw "Mniejsze zło"
Nie oszukujmy się połowa(albo i więcej) osób które przyjdą o tej 15 pod zamek, nie może jeszcze głosować w wyborach na wójta i innych włodarzy w gminie więc chyba łatwiej pokazać starszym ludziom, że coś działamyWink
Nie chcę, żeby mnie źle zrozumiano jestem całkowicie za skateparkiem i jeśli znajdę czas to oczywiście będę.
Pozdrawiam - Kacper

krilady
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 31-07-2010 11:56
Początkujący użytkownik

Data rejestracji: 31.07.10

mi się wydaje,że parking jak najbardziej jest dobrym pomysłem, poza tym niech nasza gmina pięknieje Smile
Co do skateparku to może trzeba podać inną lokalizację,wymyślić coś innego?
Ostatnio odwiedziłam nasz dworzec-zamknięty na cztery spusty,NIC się tam nie dzieje,a ogólnie nie jest to jeszcze w strasznym stanie.. Jaki macie pomysł na wykorzystanie tego? Ja pomyślałam,że tam by się przydało coś sportowego,hala jest dość duża tylko nie wiem jakie są wymagania co do skateparku (lub czegoś podobnego),nie wiem na ile taki dworzec szłoby zaadaptować na takie "Centrum Sportu i Rekreacji" Smile hehe,ale mam już wizję Smile No i jeszcze sprawa własności dworca (PKP) i wynajmu tego-czy w ogóle byłoby to możliwe?

Przeskocz do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Najnowsze ogłoszenia

Wynajmę pokój [08/09/2010 17:03] 

Wynajmę pokój osobie samotnej bez nałogu alkoholowego.
Kończyce Małe tel:530792111
Cena do uzgodnienia

Owczarki podhalańskie [08/09/2010 15:18] 

Witam mam 5 małych owczarków podhalańskich,3 suczki,2 pieski po pięknych rodzicach.Pieski będą do odbioru już od 11.09.2010r,są odrobaczone i zaszczepione oraz posiadają juz swoja ksiazeczke. Zdjęcia mogę przesłać na maila. Kontakt 510727509 lub lideczka26-02@o2.pl . Zapraszam

KREDYTY Super Oferta [05/09/2010 14:37] 

Kredyty dla Firm ( nawet dla małej Firmy ) i Spólek na Oświadczenie bez
dokumentowania Dochodu pod zastaw Nieruchomości mieszkalnych, Komercyjnych
i Działek budowlanych bez pitów i dokumentów dochodowych Firmy.
Obsługujemy Całą Polskę.
TEL 14 6813667
501730095
p.f.dobies@wp.pl

Zostań konsultantką/em Oriflame! [04/09/2010 22:03] 

Zapraszam Cię do świata Oriflame - chętnie pomogę Ci zostać konsultantką(em) i kupować kosmetyki dla siebie po niższych cenach oraz zarabiać na ich sprzedaży.
Dla nowych konsultantów kosmetyki o wartości 200 zł w nagrodę oraz próbki za 1 zł.Dodatkowo atrakcyjne nagrody w programie lojalnościowym.

Chętnie udzielę szczegółowych informacji.

Zapisując się u mnie woda toaletowa o wartości 80zł w nagrodę!

Praca dla osób, które ukończyły 16 lat.

www.oriflame.rfv.pl

GG 9052425, Malgorzata.Bialy@oriflame.biz, tel.606638894

sprzedawca doświaczenie [01/09/2010 17:12] 

Witam szukam pracy – sprzedawca posiadam doświadczenie „spożywka mięso wędliny sery” obsługa kasy fiskalnej jestem sumienna i odpowiedzialna..uczciwa..telefon 662 075 779

Dodawanie ogłoszeń drobnych jest całkowicie BEZPŁATNE.
Aby dodać ogłoszenie, trzeba być zarejestrowanym
Aby się zarejestrować, kliknij TU. Rejestracja jest darmowa i niezobowiązująca.

DODAJ OGŁOSZENIE

PRZEGLĄDAJ OGŁOSZENIA

Shoutbox
Reklama

Ankieta
Czy jesteś za stworzeniem Skateparku na terenie gminy Zebrzydowice

- zdecydowanie tak

- zdecydowanie nie

- nie mam zdania

Ostatnio na forum
Najnowsze tematy
· Basen pływający na...
· Dożynki w Kończyca...
· Imprezy plenerowe w ...
· Skatepark
· Zmiany na terenie Gminy
Najciekawsze tematy
· Powódź 16 maja ... [13]
· Imprezy plenerowe... [12]
· Skatepark [12]
· Nowe Forum [12]
· Basen pływający... [10]
Wiadomości znad Piotrówki
Zapraszamy do lektury kolejnego numeru Wiadomości znad Piotrówki - Gminnego Biuletynu Informacyjnego. Znajdą w nim państwo wiele interesujących informacji dotyczących naszej Gminy i jej mieszkańców.
Redakcja
Aktualnie online
· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 147
· Najnowszy użytkownik: lukiosp1987
Patronat

Organizujesz imprezę, zabawę, jesteś organizatorem ważnego wydarzenia? Możesz swoją imprezę zorganizować pod naszym patronatem medialnym. W sprawie patronatu pisać na adres ...administratora... crasher1977@o2.pl
Redakcja
Newsletter
Aby móc otrzymywać e-maile z Nieoficjalny Portal Gminy Zebrzydowice musisz się zarejestrować.

Foto dnia:

Tory w Zebrzydowicach wieczorową porą. Fot. crasher
dodano: 2010-09-02 19:17:37
>>>Zobacz poprzednie zdjęcia

Facebook:

Nasi przyjaciele na facebooku

Portal www.zebrzydowice.net na Facebook

Panoramy

Jako pierwsi z Portali na Śląsku Cieszyńskim zaczęliśmy przygotowywać dla państwa videorelacje. Tym razem proponujemy kolejną nowość. Jako pierwsi proponujemy państwu zwiedzenie Zamku Zebrzydowice w wirtualny sposób. Wystarczy wejść tutaj [kliknij] i w ten sposób zwiedzić teren pałacu baronów Mattencloitów. Wszystko to dzięki uprzejmości firmy pano360 (www.pano360.pl) która udostępniła nam bezpłatnie tą panoramę. Autorem fotografii jest Mariusz Mikołajek – właściciel firmy i zebrzydowianin z pochodzenia.

Wygenerowano w sekund: 0.17 3,239,186 Unikalnych wizyt

Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher, pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych
zawartych na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2010.