Jedyną atrakcyjną dla większości mieszkańców imprezą plenerową są chyba "wianki", co do "złoty kłos" wydaje mi się że z roku na rok ta przemiła "zabawa" rośnie bardziej przy nazwie "złoty wiek" ponieważ atrakcje serwowane na tej imprezie w 90% przeznaczone są dla osób starszych.
Pewnie nie jedna osoba się zemną zgadza, więc może ktoś podrzuciłby pomysł na uatrakcyjnienie plener party złoty kłos senior edition ...władzom odpowiedzialnym za tego typu zabawy?
szkoda tylko że nikt o owym koncercie nie wie a jest on już jutro...
a co do złotego to wystarczył by jakiś festyn dla mieszkańców, jakaś weselna kapela i kilka stolików po zakończeniu występów
co do jutrzejszego koncertu to prawda.
Może być fajnie, tylko ciekawe ile osób o tym wie.
Ja żadnych plakatów czy też innej formy reklamy nie widziałem.
No i tak właśnie jak już Piotrek napisał jest godzina 20 i ja dopiero teraz przeczytałem że jakiś koncert jest u Nas tylko juz pewnie nie mam po co z domu wychodzić bo juz po wszystkim
No właśnie u nas problem polega na tym, że od lat nic się nie zmienia. Dokładnie ta sama forma "reklamy" wydarzeń na zamku typu: dowiedziałem się, że było wczoraj. To raz.
Dwa. Pogoda była świetna, więc liczba potencjalnych chętnych osób zmalała pewnie o 50%. A ktoś zda relację z koncertu? Fajnie było?
w sumie można się jakoś zorganizować i za pomocą władz gminy czy też władz zamkowych... (nie wiem kto jest odpowiedzialny za plener party na zamku) zorganizować fajną imprezę wystarczy troszkę chęci, organizacji no i pozwolenia władz
jeżeli połączymy to z wyobraźnią mieszkańców to wioską zatrzęsie
co z tym kinem plenerowym? chętnie bym poszła na takie coś ..a amfiteatr stoi pusty..
może ktoś to zorganizuje? a może stworzymy jakiś wolontariat,coś w stylu Freestyle City Festival? podoba mi się ta inicjatywa,naprawdę,widzę,że coś się przy tym dzieje
Wniebowzięcie na zakręcie!!!
No i bądź tu człowieku mądry...i pisz wiersze hehe
To iść w końcu czy nie iść na tę imprezę parafialną? Miecze prezentują, żębami zgrzytają już w reklamie, to w realu krew się poleje ani chybi.
A jak nom się kapelonek zaokrąglił w czasie tych wakacji Mus iść przyjrzeć się mu z bliska
Nie starzeje się ten, kto nie ma na to czasu.
— Benjamin Franklin
Cisza przedwyborcza więc może to idealny czas na pomysły imprez? plener coraz bardziej odpada ale może zorganizujemy sobie jakąś bitwę na śnieżki? od środy ma padać;D ktoś był by chętny?
nawet super pomysł,a jaki prosty!
umówić się tylko np koło amfiteatru,no i mamy paintball na śnieżki!!! nawet można byłoby to tak ogłosić zimowy paintball..... ale fajnie
Edytowane przez krilady dnia 20-11-2010 20:39
A mnie się marzą takie wyjątkowe zawody, o których będą mówić w całym kraju - takie jak np mistrzostwa polski czy świata w rzucie beretem jakie rozgrywane są w Skoczowie. Tylko nie wiem, co u nas wymyślić coś zabawnego, fajnego i interesującego - może macie jakieś pomysły?
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.