O dawien dawna na naszym portalu prowadzimy dział sond. Jako że od pewnego czasu brakuje mi już pomysłów na tematykę sond, zapraszam do wpisywania tutaj swoich propozycji...
chyba mam dziś potrzebę wyrażenia się...
pomysł na nast temat zrodził się tutaj na forum a mianowicie:
czy warto mieć na terenie naszej gminy OS przy rajdzie Cieszyńska Barbórka? jeśli w og się odbędzie.... (proszę o zredagowanie zdania,bo coś mi chyba się poplątało )
Zobaczymy. Na razie niech wisi, obecna. Co do sond, było ich kilkadziesiąt, ale ze względu na zmianę strony (archiwalna znajduje się pod adresem stare.zebrzydowice.net) sondy zostały utracone.
Tak prawdę mowiac mam na co dzien dosyć tych ryczących maszyn pod oknami. Czasem jedzie taki a kolor dopiero piec minut za nim. Myśl o ryczących twiningach juz mi jezy włos na głowie. Ło matko, nie wytrzymom.
Nie starzeje się ten, kto nie ma na to czasu.
— Benjamin Franklin
Podzielenie się tym wpisem:
Poleć ten wątek
Podziel się z innymi:
URL:
Facebook - Lubię To:
Przejdź do forum:
Foto dnia:
Pałac w Zebrzydowicach z lotu ptaka. Fot: Mariusz Jaszczurowski
dodano: 2022-10-25 12:16:49 >>>Zobacz poprzednie zdjęcia
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.