Chyba nie ja jedna narzekałam już na te bankomaty, które często gęsto są nieczynne. Niestety są dość słabo zarządzane, gdy przypada dzień wypłaty nie ma środków by wybrać choćby 10 zł.
Wczoraj też się wkurzyłam, bo byłam z dzieckiem - w aucie go nie zostawię, a teraz nie idzie podjechać blisko (przy gminie), więc wyciągam małego z tego auta, biorę na ręce, idę a tu cyk - nieczynny! No to z powrotem, zaś małego wsadzam do tego auta i pod Jantar, całe szczęście tam szło wybrać kasę.
Wpadłam na pomysł, by może tutaj uprzedzać się o tym, że akurat w danym dniu ten i ten bankomat jest nieczynny. Następnym razem przed wyjazdem z domu tutaj zajrzę. Może zadziała )
dopiero teraz zauwazylam ze taki temat powstal, a szkoda! w ostatnim czasie na 10 prob wybrania pieniedzy udalo mi sie moze z 2 razy, to samo tyczy się ojca i innych znajomych. Paranoja! Czyzby tutaj dziala zasada kto pierwszy ten lepszy? Wiadomo mozna pojsc do agencji PKO ale to tez przeciez nie wszyscy, a do tego jest ona ograniczona czasowo. Mysle ze bankomat przy biedronce bylby strzalem w dziesiatke! a teraz pozostaje czekac, moze ktos w koncu zacznie zarzadzac pieniedzmi w bankomatach w taki sposob aby moc te pieniadze wybrac, bez potrzeby jechania np do Jastrzebia!
Ostatnio wybrałam kasę na Orlenie, więc jest alternatywa! To w formie usługi Cashback - co w naszym kraju/regionie prawie graniczy z cudem Oczywiście trzeba dokonać jakichś zakupów, ale jakbym miała jechać po pieniądze do Jastrz to wolę te 10 zł przeznaczyć na zatankowanie auta
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.