Ja w tym nie widzę żadnej kontrowersji.
Jasne skatepark i te wszystkie inne miejsca, w których jakoś twórczo możemy spędzać czas są przydatne, ale ludzie... w godzinach w których odbiera się dzieci z przedszkola nie idzie często Makową przejechać... pod gminą, na poczcie wiele razy spotkałem się, że nie było gdzie zaparkować... Lepiej stanąć na środku drogi byle był skatepark a reszta niech czeka aż się odsunę z drogi bo nie ma parkingu.
Drugą stroną medalu jest to, że to chyba było jedyne sensowne miejsce i na skatepark i na parking więc wybrali tzw "Mniejsze zło"
Nie oszukujmy się połowa(albo i więcej) osób które przyjdą o tej 15 pod zamek, nie może jeszcze głosować w wyborach na wójta i innych włodarzy w gminie więc chyba łatwiej pokazać starszym ludziom, że coś działamy
Nie chcę, żeby mnie źle zrozumiano jestem całkowicie za skateparkiem i jeśli znajdę czas to oczywiście będę.
Pozdrawiam - Kacper
mi się wydaje,że parking jak najbardziej jest dobrym pomysłem, poza tym niech nasza gmina pięknieje
Co do skateparku to może trzeba podać inną lokalizację,wymyślić coś innego?
Ostatnio odwiedziłam nasz dworzec-zamknięty na cztery spusty,NIC się tam nie dzieje,a ogólnie nie jest to jeszcze w strasznym stanie.. Jaki macie pomysł na wykorzystanie tego? Ja pomyślałam,że tam by się przydało coś sportowego,hala jest dość duża tylko nie wiem jakie są wymagania co do skateparku (lub czegoś podobnego),nie wiem na ile taki dworzec szłoby zaadaptować na takie "Centrum Sportu i Rekreacji" hehe,ale mam już wizję No i jeszcze sprawa własności dworca (PKP) i wynajmu tego-czy w ogóle byłoby to możliwe?
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.