Powiem szczerze, ale dla mnie to nie żadna praca. Od kiedy to, aby zacząć pracować, trzeba płacić wpisowe (nawet jeżeli to 1 złoty) czy cokolwiek kupować?
To jest typowa siecio-piramida. Nabija się kabzę tym na samej górze. Tych złotówek dla góry będzie tysiące.
Znam jednak przypadki dobrego prosperity nawet na samym dole.
Szczerze powiedziawszy, czyż cała ekonomia nie polega właśnie na tym, że wygrywa ten kto ma dobry pomysł na biznes jest pierwszy i potrafi się lansować? Każdy sposób na zarabianie jest dobry.
Studenci jak najbardziej maja szansę w biznesie kosmetykowym. Mają szerokie kontakty i każdemu z nich zależy na tym żeby wyglądać dobrze.
Mnie to tak bardziej przemysł optyczny. Żeby moje okulary nie wyglądały jak dna od słoików. Chociaż to ma też swoje dobre strony. Człowiek nie widzi w lustrze, że mu zmarszczek przybywa. Najgorzej jest przy goleniu. Zawsze wąsik z jednej strony niezbyt dokładnie ogolony. Na szczęście ja tego nie widzę. To inni maja problem
A tak między Bogiem a prawdą jak ma się złotówka do pięciu tysięcy, które rzekomo trzeba komuś do kieszeni włożyć, gdy się chce pracować np. w kopalni?
Jestem ciekaw, czy to bajki, czy tak rzeczywiście jest? O takim procederze powszechnie się mówi. Tylko czy ktoś zechce napisać?
Edytowane przez pumex dnia 14-05-2012 09:55
Nie starzeje się ten, kto nie ma na to czasu.
— Benjamin Franklin
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.