No i jest kilkanaście dni z piłką nożną na najwyższym poziomie. Niestety ostatnio nasza reprezentacja udowodniła, że jesteśmy na dnie...
W piłkę nożna ładuje się miliony a efektów nie widać, nasz sport narodowy leży i kwiczy, Nie rozumiem - siatkarze mogą, szczypiorniści mogą itd a tu ... STOP PZPN ucichło a tyle lat mówi się o tym trupie ...
Jakieś typy? kto zostanie mistrzem świata. Komu kibicujecie?
No cóż. Więc może na początek tak trochę nie o mistrzostwach a o ostatnim meczu polskiej reprezentacji. Zachęcany wywiadami o tym jaki to wspaniały skład teraz stanowimy, jak przez te kilka miesięcy zbudowano "nową reprezentację" i już teraz nie ma mocnych - postanowiłem jak zwykle meczu nie oglądać. No i nie straciłem jak widać, chyba, że brać pod uwagę wspaniałe widowisko ze strony Hiszpanii. A miał lecieć w TV komedio-dramat, no to poleciał.
A co do mistrzostw. No cóż, nie znam składów, moja wiedza o piłce jest średnia, żeby nie powiedzieć mała. Osobiście chyba jestem za Włochami.
Pozdrawiam,
-Ravandil-
Edytowane przez -Ravandil- dnia 12-06-2010 11:15
Faworytem mistrzostw są nieszczęsne trąbki - wuwuzele. Lepszy nawet najsłabszy komentarz niż ten jednostajny jazgot.
A piłkarsko jak często bywa drużyna turniejowa czyli Niemcy
jak dla mnie faworytami są Niemcy i Hiszpanie, choć nie wiadomo czy nie bedziemy mieli niespodzianki i mistrzem zostanie ktoś nigdy nie brany pod uwagę.
Niestety za bardzo nie mogłem śledzić mistrzostw. Zaczałem dopiero od półfinałów. Jak obstawiacie ostatnie dwa mecze? Moje typy: Mecz o trzecie miejsce: Urugwaj kontra Niemcy1 - 0 (10 Lip 20:30) Finały: Holandia kontra Hiszpania1 - 2 (11 Lip 20:30)
Edytowane przez crasher dnia 10-07-2010 16:20
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.