Witam,
zastanawiam się dlaczego ono jest zamknięte (lub sezonowo zamykane )? Dziś szłam na spacer, super pogoda, chciałam usiąść sobie na ławeczce na molo i co? zamknięte! Dlaczego ono jest w ogóle zamykane? I dlaczego, jeśli sezonowo - jeszcze jest zamknięte??
Witam!
Postaram się sprawę jutro ( tj w poniedziałek 26 kwietnia) wyjaśnić. Molo jest rzeczywiście, ze względów bezpieczeństwa zamykane. Niestety, również jest często niszczone przez wandali... Podobnie jak ławki na amfiteatrze...
dzięki za wyjaśnienie (na ox)
fajnie by było, żeby takie obiekty były czynne cały rok, może kiedyś tego doczekamy i nie narzekam tu na władzę, ale na wandali!! Dzięki takim głupkom (a w zasadzie debilom) tracimy na tym wszyscy.
Myślę, że przydałaby się w szkole edukacja o poszanowaniu wspólnego dobra - czyli naszego, a nie niczyjego! To mentalność rodem z komuny...
dzisiaj byłam, hehe, "oprowadzałam" znajomych po naszych okolicach i naprawdę muszę przyznać, że mamy tutaj super!
tak, widziałam, że molo remontują - mam nadzieję, że szybko się z tym uporają i że już nie będzie takiej potrzeby! naprawdę możemy być dumni z tego co mamy, szkoda to niszczyć...
krilady napisał(a):
fajnie by było, żeby takie obiekty były czynne cały rok, może kiedyś tego doczekamy i nie narzekam tu na władzę, ale na wandali!! Dzięki takim głupkom (a w zasadzie debilom) tracimy na tym wszyscy.
Myślę, że przydałaby się w szkole edukacja o poszanowaniu wspólnego dobra - czyli naszego, a nie niczyjego! To mentalność rodem z komuny...
Może nie jest to mentalność. a wręcz głupota typowa
Stąd w zarodku trzeba karać - zapewne zmądrzeje głowa.
krilady napisał(a):
Może nie jest to mentalność, a wręcz głupota typowa
Stąd w zarodku trzeba karać - zapewne zmądrzeje głowa.
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.