Juz po wyborach. I Wójta i Sołtysów.Ciekaw jestem dlaczego na zebraniach w których wybieraja sołtysów poszczególnych miejscowości w swojej gminie nie uczestniczy osobiście Wójt tylko wysyła zastepce. Czyżby bał się kłopotliwych pytań a moze poprostu uznał ze juz po wyborach i można odpocząć od wyborców.To może wzorem byłego burmistrza Cieszyna niech odpowiada na pytania na tym forum.
Edytowane przez Niepokorny dnia 10-02-2011 00:24
Tu nie chodzi o to czy on mnie przyjmie czy nie.Nie sztuką jest odpowiadac na pytania wyborców w zaciszu swojego gabinetu On powinien przychodzić jak są ważne spotkania a wybór Sołtysa to chyba ważne wydarzenie i wcale tak czesto sie nie odbywa.I wtedy też jest czas na poważne rozmowy.No ale po co jak lepiej przyjechac na dozynki.Niestety tak się u nas utarło( w całym kraju) że politycy potrzebują wyborców przed wyborami a po to juz...
Edytowane przez Niepokorny dnia 12-02-2011 00:35
Niby nic złego ale... są takie pytania które chciałbym osobiście zadać Wójtowi a nie jego Zastępcy.
Nie sztuką jest odpowiadac na pytania wyborców w zaciszu swojego gabinetu
Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Najpierw piszesz, że masz problem i koniecznie chcesz zadać Wójtowi pytanie osobiście, potem, że Ci zacisze gabinetu nie odpowiada. Czyżby nie odpowiadało Ci to, że musisz rozmawiać z kimś twarzą w twarz bez audytorium za plecami? Gdyby ja miał jakieś ważne pytania to chyba nieistotne gdzie zadane co?
No ale po co jak lepiej przyjechac na dozynki.
To też jest fajne bo je też na dożynki przyjeżdżam, a nikt z tego afery nie robi.
Nigdzie nie napisałem że mam problem . Mam pytania do Wójta na które pownien osobiście odpowiedzieć i to nie mnie ale nam wszystkim swoim wyborcom i tyle.
Pozdrawiam
Edytowane przez Niepokorny dnia 12-02-2011 12:27
Ja również jestem wyborcom, a nie przypominam sobie żebym zgadzał się aby ktoś w moim imieniu (jako wyborcy) zadawał pytania Wójtowi. Trochę to bicie piana. Nie pasuje Ci, że Wójt olał zebranie i wysłał Zastępce? Napisz maila, zadzwoń, idź we wtorek do UG kiedy przyjmuje się strony i powiedz co Ci leży na wątrobie. Ale wybacz, z całym szacunkiem nie chcę, aby ktoś wypowiadał się w moim imieniu. Ja mam kilka pytań do Wójta, ty pewnie też. Ja swoje zadam w ww. sposób, a Ty zrób może podobnie.
Zaraz tam bicie piany. Po to jest forum żeby dyskutować a nie tylko poematy pochwalne pisać. W sprawie moich pytań pewnie postąpie tak jak mój Szanowny przedmówca zasugerował.I z jeszcze jedną tezą przedmówcy się zgodzę: ,,że Wójt olał zebranie "- to fakt a że mi to nie pasuje to też prawda.
I nie bede już więcej poruszał tego tematu bo się wyczerpał.
Pozdrawiam
Edytowane przez Niepokorny dnia 15-02-2011 22:23
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.