Chodzi mi o restaurację na górze, jakie macie doświadczenia, opinie i podpowiedzi odnośnie tego miejsca zarówno od strony Pary Młodej jak i gości.. Jaka obsługa, jedzenie? Co dają "w pakiecie"?
A może polecacie inne miejsce?
Dziękuję za wszelkie wypowiedzi
Byłem jakieś dwa lata temu na przyjęciu z okazji I komunii. Miałem okazję siedzieć na sali z antresolą. Bardzo przyjemnie wszystko wspominam. Obsługa bardzo miła, jedzonko (nie jem zbyt dużo) jak zawsze pierwsza klasa. Nie wiem jaki był "pakiet" bo byłem gościem. Co do tańczenia to typ imprezy nie za bardzo pozwalał więc specjalnie nie zwróciłem uwagi na miejsce do tańczenia dla orkiestry itp. Na imprezie było ok 30 osób i było ok. Trochę ta wypowiedź ogólnikowa ale pisana z perspektywy gościa.
To już offtop ale byłem też na weselu na tej dużej sali i tam też impreza była bardzo udana. Wszystko starannie przygotowane, obsługa profesjonalna, jedzonko bardzo dobre. Nie było powodów do narzekania.
No super sala, obsługa, jedzonko. Wszystko tak jak być powinno. Tzn. jedzenie zależy od wybranego menu, ale wydaje mi się, że raczej wszystko co serwują jest naprawdę pyszne. Mi np. przypadł do gustu pstrag No tak z tanczeniem to cięzko moze byc bo sala za duza nie jest, ale np kiedy mieliśmy tam komers to było spoko. A orkiestra to raczej musi byc taka ''nierozbudowana'', bo duza nie wejdzie ;d Tak więc myślę, że jest jak najbardziej ok.
Można tez by spróbować w Wenie, też dobre jedzenie, sale bardzo fajne. Za każdym razem jak coś było organizowane było super, obsługa też ok. ;-)
Jestem nastawiona na Zamek, po prostu baaardzo mi się tam podoba I cieszę się, że są dobre opinie o tym miejscu, w zasadzie żadnych uwag na co by trzeba było baczniej popatrzeć..
Imprezę planuję kameralną więc ta sala zupełnie wystarczy,a i do pokoju bliżej
a jakie dania polecacie? Pstrąg - już wiem, że dobry
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.