Pomyślałam, że może warto byłoby pisać na jakich ulicach w tym czasie trzeba uważać na dziury, które wyskoczyły w czasie tej zimy. Ja już mam "obcykane" na Jagiellońskiej w KM od Slo-naftu aż za wiadukt w Zeb, szczególnie na pasie w kierunku Cieszyn - Jastrzębie (zresztą tutaj jest tak samo co roku!). Czasem je trudno ominąć więc warto tam jechać trochę wolniej...
Gdzie jeszcze trzeba uważać?
No niestety tradycyjnie po zimie będzie hardcore... już widać przy wiadukcie w Zebrzydowicach jak mróz ładnie rozsada asfalt a do wiosny trochę czasu zostało - a może wrzucajcie foto co poważniejszych dziur? kto ma z tym problem można przesłać na adres crasher1977@o2.pl z tym że proszę napisać autora (nick) oraz lokalizację dziury
znowu wyszła dziura pod wiaduktem i nie należy do najłagodniejszych..
jak zrobię jakieś zdjęcia to poślę, bo sama nie umiem tutaj dać..
trzymajcie się i uważajcie! wiosna nadeszła!
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.