Zomo jest tak że na jednym się obniża a podwyższa na czym innym. Desperados w Hotelowej od zawsze kosztuje 6 zł i nie było podwyżki tego piwa. Wszystkie lokale gastro-rozrywkowe przeżywają teraz kryzys i spadek liczby klientów a nie tylko w Hotelowej. Jest inna wartość pieniądza w obecnych czasach. A co do palenia pozostaje tak jak pisałem wyżej Sala bilardowa dla osób niepalących reszta lokalu dla palących.
drogo??? ja uważam,że dość tanio. Jak byliśmy tam ostatnio to się zdziwiliśmy,że rachunek taki mały..jeszcze pytaliśmy czy to za całość ale podwyżka nie jest wskazana, bo to byłoby już za dużo, to takie moje zdanie
z tą salą bilardową dla niepalących to przesada a jest tam bar czy przyjdzie do mnie kelner po zamówienie? aa,i do toalety albo do wyjścia mam iść w jakimś tunelu czy czekać aż wszystko się przewietrzy,żeby nie wdychać tego smrodu? - to tak, żeby się trochę poprzyczepiać w dalszym ciągu uważam,że to jest próba obejścia przepisów,a tak naprawdę lokal może mógłby na tym zyskać,a tak trochę się ośmiesza wg mnie...Ale może z czasem coś się zmieni.
jak dla mnie to też uważam że to próba obejścia przepisów aczkolwiek chyba nie warta świeczki, może i do końca roku jakoś to przejdzie ale po nowym roku nie sądzę.
Co do cen to nie wiem ile gdzie w Zaciszu płacę 3zł za lanego Harnasia, a w Cieszynie 5zł za Tyskie. Ostatnio będąc w Hotelowej 4zł więc chyba nie jest najgorzej
Swego czasu pamiętam jak wchodziło się np. do zamku w KM i szło się jak przez mgłę. Ustawa jest jak najbardziej na duży PLUS. A jeżeli Stodoła wprowadziła ustawe w życie, to rzeczywiscie- chyba wszedzie też tak będzie. ;-)
hihi, a ciekawe jak jest z zakazem np w wagonie? czy ktoś kto tam chodzi może powiedzieć?
stodoła - bo to taki typowy wiejski bar... (bez urazy dla wszystkich)
krilady napisał(a):
hihi, a ciekawe jak jest z zakazem np w wagonie? czy ktoś kto tam chodzi może powiedzieć?
stodoła - bo to taki typowy wiejski bar... (bez urazy dla wszystkich)
Wierz mi, taki "wiejski bar" jest w każdym mieście i każdej miejscowości. Te miejsca są właśnie bardzo popularne - i nie wiem w czym ten lokal gorszy od na przykład hotelowej - przecież miejsce tworzą ludzie... Chociaż w hotelowej przydałby się nowy pomysł na lokal... Ja to widzę tak, kilka - sof, tapczanwó, foteli, może puf... porobić takie kąciki - coś jak w przyjaciołach było... zrobiłby się klimat i czułoby się jak w domu Taki lokal, jest w Pszczynie - świetna sprawa... !!!
ależ ja do stodoły nie mam nic, ma swój urok i tyle
i wiem,że cieszą się bardzo dużą popularnością w każdym miejscu w sumie zawsze jest tam świeże piwo I o tyle dobrze,że są w każdym miejscu,bo jak jest taki lokal a niedaleko też znajduje się kościół to wiemy,że jesteśmy w centrum
Dokładnie, w Hotelowej przydałaby się jakaś zmiana..
P.S. Już wiem: napisałam "wiejski bar" - ale to naprawdę w pozytywnym kontekście
Edytowane przez krilady dnia 21-11-2010 12:17
na górze raczej nie...sala dla niepalących to ta sala bankietowa,a na dodatek gaszą tam światło, więc raczej nie zachęcają do siadania tam.. no,chyba,że chodzi im o nastrój..
Restauracja i tak beknie za taką samowole jaką sobie wprowadziła Klub wolał całkiem zakazać i nie mieć problemów w razie kontroli które już chodziły np po Jastrzębiu.
zobaczymy,może im to zafunkcjonuje, choć dla mnie nie wygląda to dobrze..
Dziś usłyszałam,że gdzieś tam (tzn. za granicą,gdy też wprowadzali ten zakaz) jakiś właściciel wymyślił sposób taki - wyciął otwory na ręce i głowę..także można było palić na zewnątrz nie wychodząc z lokalu...cha,cha,cha!!! ;D takie dyby dla palaczy,ale nie wiem czy wtedy nie bali się bardziej o swoje tyły..!
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.