Nie gadajmy o debacie tylko ją zrobmy. Niech będzie piatek przed wyborami. Spotkanie np. w zamku w Z-cach o 17 tak by wszyscy mogli na takie spotkanie przyjsc. Trzeba tylko zaproponowac moderatora debaty.
Kto ma odwagę mowic o problemach Gminy to przyjdzie.
Ja tez mam pytanie - jak jest propozycja dla ludzi młodych? Co np GOK ma do zaoferowania dla mlodych - nie mowie o Zlotym Ciosie i Wiankach.
pozdrawiam
QbVZebrzydowice napisał(a):
tam to są komentarze pewnie cały czas tych samych 2 osób, jeden na tak, jeden na nie i anonimowa napinka... Wyborca daruj sobie
Zgadzam się w 100%! Wyborca, czy ta strona jest Twoja, że tak reklamujesz?
krok napisał(a):
Nie gadajmy o debacie tylko ją zrobmy. Niech będzie piatek przed wyborami. Spotkanie np. w zamku w Z-cach o 17 tak by wszyscy mogli na takie spotkanie przyjsc. Trzeba tylko zaproponowac moderatora debaty.
Kto ma odwagę mowic o problemach Gminy to przyjdzie.
Ja tez mam pytanie - jak jest propozycja dla ludzi młodych? Co np GOK ma do zaoferowania dla mlodych - nie mowie o Zlotym Ciosie i Wiankach.
pozdrawiam
Co do GOKu to może powinni przygotowywać taki roczny plan i podawać do publicznej wiadomości co mają zamiar zrobić? Może to by ich zmobilizowało to zorganizowania czegoś więcej? Mi się marzy np letnie kino w amfiteatrze...mhm. Czemu nie można tego zrobić? Czy w ogóle ktoś bierze to pod uwagę?
Kiedyś były taki pomysł i został zrealizowany. Nie pamiętam jakie filmy leciały, ale chyba po dwóch seansach zaprzestano organizacji. Z tego co pamiętam to bardzo mało osób przychodziło na te filmy. Chyba to był "Titanic" i "Ogniem i Mieczem"
było kino????????????????? no niemożliwe! to chyba zbyt słabo zareklamowane...albo mnie wtedy nie było a może będą chcieli powtórzyć? Początki zawsze są trudne...
P.S. Obejrzałabym i to,i to...bo tu chodzi o atmosferę, o to że byłoby to takie inne
Crasher, przedstaw się ładnie
Crasher to taki nasz guru......
Edytowane przez krilady dnia 17-11-2010 11:15
Korzystając z okazji - na forum kilka zmian, pojawiły sie statystki pod forum, usunąłem panele, bo niepotrzebnie przeszkadzały. Można dodawać filmy z Youtube za pomocą kodu - bardzo to proste, wkrótce opiszę to w faq. Kino plenerowe było pamietam, nawet na czymś tam byłem. A kto pamięta koncert bayerfull?
crasher to ja czyli Przemysław Lose - co więcej mogę napisać
Pozdrawiam
ale tu miało być o wyborach, wiec wszystkich i siebie przywołuje do porządku
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.