a może by tak znaleźć sponsora i trochę ożywić ten portal jakimiś konkursami?
..choćby na najlepszy podpis do fotodnia albo coś innego. Co myślicie? Będzie weselej? Macie jakieś inne pomysły?
Pomysł fajny, ale musiałbym pobiegać, jak się uwinę z wyborami to podziałam, w końcu dla takiej pizzeri chyba to żaden wydatek, np 4 pizze miesięcznie... a jaka reklama co tydzień. Prowadzę taki konkurs na ox.pl (nie do końca mi on odpowiada, bo jest w piątek i musze go przygotowywać wcześniej toteż nie mogę prowadzić do konca fajnej zabawy) ale tutaj można by w weekend... i sprawdzić mój stary pomysł. Proste zdjęcie i odsłaniane na zasadzie puzzli
Pozdrawiam
PS. Usunąlem na forum, prawy panel, aby było szerzej, co wy na to?
hihi, no to mogę Ci po dopingować w tym bieganiu...
właśnie z OXa to podpatrzyłam
no i wreszcie może te puzzle...i byłoby ciekawie powalczyć o nagrodę...
P.S. I tak fajnie,i tak fajnie tylko niech się tu coś więcej "rusza"
Pozdrawiam!
to tak przy okazji lokali... Może zrobić jakieś głosowanie na najlepszy lokal w mieście,ups sorry na najlepszy lokal w gminie . Ale myślę,że do konkursu mogłyby się zgłosić te lokale,których właściciele ufundują jakieś nagrody oczywiście wszystko trzeba byłoby dopracować,ale może dla nich byłaby to reklama a dla nas frajda?
No albo zrobić konkurs w którym nagrodziłoby się tych, co napiszą który lokal jest dla wg nich najlepszy ;D i tak nagrodzić ludzi za najlepsze uzasadnienia.
oczywiście wszystko trzeba byłoby dopracować,ale może dla nich byłaby to reklama a dla nas frajda?
No własnie. Dla nich reklama, a dla ludzi frajda. ;D
Podzielenie się tym wpisem:
Poleć ten wątek
Podziel się z innymi:
URL:
Facebook - Lubię To:
Przejdź do forum:
Foto dnia:
Pałac w Zebrzydowicach z lotu ptaka. Fot: Mariusz Jaszczurowski
dodano: 2022-10-25 12:16:49 >>>Zobacz poprzednie zdjęcia
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.