właściwie jeszcze nie wiem gdzie pójdę...pewnie wszystko wyjdzie tuż przed
w zeszł roku zorganizowałam impr dla znajomych,było nas ok 24 osób i generalnie wszystko faj wyszło,wszyscy sobie chwalili...tylko ja n pamiętam północy...;D była jazda!!!! ))))
Edytowane przez krilady dnia 14-10-2010 10:36
nikt nic nie pisze?
a może (dla tych którzy nie idą na jakąś konkretną imprezę) można byłoby zorganizować coś przy amfiteatrze? zamiast jechać do Brennej, Wisły czy Cieszyna to zrobić coś na miejscu pod gołym niebem? wtedy nie trzeba angażować,jak zawsze "biednego" , kierowcy..
przecież sztuczne ognie i tak będzie widać,a może znalazłby się jakiś sponsor? można byłoby rozpalić ognicho.. przecież miejsce tam jest.. trochę muzyki tam puścić i już powiedzmy,że od 22 do 1 by wystarczyło..
Czy ten pomysł jest realny i czy byłby ktoś chętny?
Edytowane przez krilady dnia 27-10-2010 10:34
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.