Pomysł stworzenia nowego forum powinien zaistnieć już dawno. I miejmy tylko nadzieję, że teraz wszystko fajnie się rozkręci i nie umrze jak poprzednie (choć na poprzednim nie byłem zarejestrowany). Trzeba zachęcać do udzielania się. Wymiana poglądów jest zawsze dobra. Więc najpewniej widzimy się w jakimś ambitniejszym temacie.
No i przyszłość nowego forum maluje się raczej w ciemnych barwach. Nie chcę specjalnie prorokować ale wygląda na to, że różnic w stosunku do poprzedniego nie uświadczymy.
W związku z tym mam pytanie do Ciebie Crasher, bo zajmujesz się administrowaniem tego typu stron od dawien dawna. Dlaczego ludzie tak niechętnie podchodzą do pomysłu udzielania się na forum? Nie wiem, może to problem tutejszy, naszej gminy.
Wiecie, w sumie trochę szkoda. Bo bardzo dużo czyta się, szczególnie w "shoutboxie" wszelkich uwag czy też skarg. A takie sprawy warto poruszyć tutaj.
Miesiąc się rozkręcamy, trochę długo nie sądzicie?
W naszym przypadku, rozwój forum zabija -shoutobox, ale nie tylko. Wiele razy spotkałem się ze zdaniem, gdzie powinienem być, o czym napisać, o czym pisać itd. Słyszałem wiele porad. Niestety jak widać, w momencie, kiedy jest miejsce do dyskusji i każdy by mógł napisać co myśli (byle zachował kulturę wypowiedzi), cisza. Każdy jest mądry i ma wiele do powiedzenia... to jeden z przykładów.
Też nie spodziewam się tutaj wiele... ale może... Szkoda, że to forum nie tętni życiem. A liczba odwiedzających tą stronę jest naprawdę duża...
Jest już 70-ciu zarejestrowanych użytkowników, ale szkoda, że to nijak nie przekłada się na aktywność tutaj. Masz rację co do shoutboxa, ale nie wyobrażam sobie tego portalu bez opcji "czatowania". Shoutbox to fajna sprawa do przekazania szybkich i krótkich wiadomości. Ale forum jest w każdym stopniu lepsze i wygodniejsze. Forma wypowiedzi bardziej przejrzysta i tak dalej. Może jeszcze nie czas na to żeby zapisywać swoje myśli,uwagi i spostrzeżenia pod postacią postów
No niestety na forum jest w tej chwili aktywnych dwóch użytkowników. Ciekawe jest to, że wszyscy wiedzą co ja mam pisać, jakie artykuły itd, a tutaj ciężko im napisać kilka zdań... a z tego co rozmawiam z ludźmi swoich uwag mają mnóstwo, no co do basenu na Młyńszczoku itd
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.