Czy ktoś jada kebaby z tej budki przy drodze niedaleko przedszkola,mostu pomiędzy Kończycami M. a Zebrzydowicami?
Edytowane przez piotr29291 dnia 18-01-2011 00:58
W sumie to o tym kebabie nikt nic nie wie. Kogo nie zapytam to odpowiada, że go to po prostu nie interesuje, ale z samej troski radzi kupić gdzie indziej [ np. w Zebrzydowicach ]. Osobiście jakoś mnie ten kebab nie przekonuje tym bardziej, że ta prowizoryczna budka nie wygląda jakoś zachęcająco, nie ma również nigdzie miejsca aby postawić sobie samochód [ nie chodzi mi tutaj o ten kawałek tuż obok ] Osobiście jestem na nie, aczkolwiek nie wiem jak inni. Może jeżeli pojawią się dobre opinie skorzystam... ;-)
Napisałam tak, bo wg mnie te kebaby są 'po jednych pieniądzach' ;-) Takiego prawdziwego to w gminie nie mamy, dlatego zaproponowałam ten w Zebrzydowicach.
Miejsce może dobre, ale nie ma parkingu. Na wiosnę jak wyciągnę rower to na pewno skorzystam, oczywiście jak jeszcze będzie tam stać. Wtedy napisze opinie.
Dokładnie. Nie byłem tam, ale zniechęcają mnie dwie rzeczy
- nie ma gdzie zaparkować. W lecie też, zatrzymasz się i co będziesz stał i jadł kebaba? Brak chociażby ławeczki i stolika...
- brak dowozu
- brak jakiejkolwiek reklamy - choćby ulotka z cenami i z tym co sprzedają
www.zebrzydowice.net
www.ox.pl
www.czynne24.net
Podzielenie się tym wpisem:
Poleć ten wątek
Podziel się z innymi:
URL:
Facebook - Lubię To:
Przejdź do forum:
Foto dnia:
Pałac w Zebrzydowicach z lotu ptaka. Fot: Mariusz Jaszczurowski
dodano: 2022-10-25 12:16:49 >>>Zobacz poprzednie zdjęcia
Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.